Denunciando que es gerundio

El recién nacido Foro  catalan de atención primaria tiene una sección en su pagina web destinado a la denuncia, si tal y como suena un espacio donde médicos de a pie ponen de manifiestos situaciones injustas del sistema. Un ejemplo

Denúncia del Dr. Josep Espinasa

Granollers

La denúncia de la companya Anna Rodríguez Ferré, referent a la relació Hospital Comarcal- Atenció Primària a la comarca d’Osona la vull subscriure punt per punt des del Vallès Oriental, i com bé diu la Dra. Rodríguez Ferré, probablement es podria subscriure des de moltes comarques de Catalunya.
1.Davallada de la qualitat de l’assistència a l’hospital en els darrers anys, molt més evident a urgències
2.Falta de col·laboració en la resolució àgil dels problemes dels pacients que derivem a l’hospital; falta d’accés a les llistes d’espera.
3.Prescripció completament allunyada de la racionalització consensuada a l’atenció primària ( i, a més a més, induint-nos a través de la pressió del pacient interposat, a repetir-la)
4.Molt freqüent falta d’informes de retorn després d’una consulta.

No es pot generalitzar aquest denúncia a tots els serveis ni a tots els professionals del nostre hospital de referència, naturalment hi ha honorables excepcions, però el que és realment preocupant és que tant al Vallès Oriental com a Osona la situació havia sigut millor, ha empitjorat molt en els darrers 10 anys, i no hi veiem expectativa de millora.

Sin miedos, sin pasteleos y sin censuras

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.